Tisztelt Ingatlantulajdonos!

A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére, elszállítására és ártalommentes elhelyezésére (közismert nevén: szippantás) kiírt pályázati eljárás nyertese a Faragó Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft.

A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére, elszállítására és ártalommentes elhelyezésére (közismert nevén: szippantás) kiírt pályázati eljárás nyertese a Faragó Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft. (székhelye: 1085 Budapest, Baross u. 36.) lett. Törökbálint város közigazgatási területén azon ingatlantulajdonosoknak, akik nem rendelkeznek közcsatorna rákötéssel azoknak e szolgáltatást 2015. júl. 7.-étől az új közszolgáltatótól kell igényelni az alábbi elérhetőségeken :  telefonszám: 29/576-230 vagy telefax:29/576-231 vagy e-mailcím: kovacs.peter@fragoesfia.hu vagy info@faragoesfia.hu

A szolgáltatások igénybevételét munkanapokon 8-17 óra között a Közszolgáltató ügyintézőinél ezt követőn és hétvégén pedig üzenetrögzítő útján vagy elektronikus levélben lehet bejelenteni.

A Közszolgáltatónak Törökbálinton ügyfélszolgálati irodája nincs.

Törökbálint Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatásról szóló 23/2014. (VI. 30.) szóló önkormányzati rendeletében az egyéb foglalt rendelkezések,(pl. közszolgáltató és ingatlantulajdonos jogai, kötelezettségei, igénybevétel szabályai, díjtételei nem változtak kivéve a Közszolgáltató elnevezését.